Netwerk / Wifi

Hebt u ook het gevoel dat uw netwerk en wifi traag functioneert. Meestal is de oorzaak in verschillende gebieden te zoeken.

  • Uw netwerk is een verzameling van allerhande toestellen, van verschillende merken en verschillende leeftijd. Deze toestellen kunnen niet met elkaar communiceren waardoor er veel collitions (botsingen) in uw netwerk ontstaan. 
  • Uw netwerk is met de tijd gegroeid. In de laatste 5 jaar is het aantal toestellen op het netwerk verveelvoudigd. Dit gaat van pc, printers, scanner, tablet, telefoon, camera's, televisie,radio, toegangcontrole,voip etc... allemaal maken ze gebruik van uw "versleten" netwerk.
  • Heel veel bekabeling is niet meer aangepast aan de netwerksnelheiden van de huidige generatie toestellen. In veel gevallen bestaat uw netwerk uit CAT4, utp en oude CAT5 bekabeling. Om kosten op bekabeling te sparen werd er veelvuldig gebruikt gemaakt van een koper/aluminium legering in de kabels. Deze kabels zijn geschikt voor een 10/100mbps netwerk. Niet voor een Gpbs netwerk. Dus ook hier zijn vertragingen te detecteren.
  • Omdat er meestal geen plan is gebeurt het heel vaak dat er lussen ontstaan in het netwerk. Een ethernet netwerk is gebouwd om in ster configuratie te werken. Het creëren van lussen is rampzalig voor de snelheid in uw netwerk.

De oplossing is om het netwerk tot 1 geheel om te vormen.
Ubiquiti Networks UniFi Products UBNT Ubiquiti Online ResellerMet ubnt apparatuur kunnen we uw netwerk aan een aanvaardbare prijs aanpassen. Door het opnieuw uittekenen van uw netwerk en de verouderde toestellen te vervangen door toestellen die met elkaar kunnen communiceren kunnen we uw netwerk een flinke boost geven. 
De smart oplossingen zorgen ervoor dat uw netwerk continue kan gemonitord worden. 

What are the best Ubiquiti management options? - 9to5MacDoordat uw netwerk continu gecontroleerd wordt kunnen veel problemen al opgelost worden vooraleer u er echt last van het.

Onze technieker(s) hebben een uitgebreide scholing genoten waardoor ze uw netwerk naadloos kunnen beheren. 

Bovendien behoort een "gasten netwerk" standaard tot de mogelijkheden. Hier kunnen uw klanten gebruik maken van uw internet verbinding zonder dat ze toegang hebben tot uw netwerk of met elkaar.